FacebookTwitterGoogle Bookmarks

MK Korčula

Ispis

Moto Klub Korčula nastao je razdvajanjem Moto Kluba Korkyra Riders na dva dijela nakon 8 godina suradnje. Dvije najvažnije godišnje manifestacije kluba MK Korkyra Riders; Moto Party te Karavana "Zajedno u ratu, zajedno u miru" Prevlaka-Vukovar; projekti su bivših članova koji su osnovali klub MK Korčula. Te dvije manifestacije sada su u organizaciji Moto Kluba Korčula.

MK Korčula poznat u cijelom Hrvatskoj, ponajviše po Karavani "Zajedno u ratu, zajedno u miru" Prevlaka-Vukovar gdje bikeri iz cijele zemlje vožnjom na motociklima od Prevlake do Vukovara kroz cijelu Hrvatsku odaju počast gradu Heroju i svima koji su dali svoj život za domovinu. Uz to, klub svaku godinu u zadnjem vikendu mjeseca kolovoza organizira Moto Party na Banova zemlji u Smokvici, koji je jedan od najvažnijih događanja u našoj Općini i donosi veliki doprinos i reklamu Smokvici.

Za predsjednika kluba izabran je Đani Radovanović, dok dužnost dopredsjednika obnaša Nikola Baničević.

Na znaku kluba dominiraju prekriženi mač (simbolizira vitešku igru Kumpanjiju) te klip motora. Iza njih u pozadini je otok Korčula. Klub je prilikom osnivanja imao šest članova. Danas ima članove iz svih djelova Hrvatske pa i iz susjednih zemalja. Žene su ravnopravno zastupljene u MK Korkyra riders, što znači da pored vozačica motorkotača i supruge članova kluba mogu biti punopravne članice.

Treba naglasiti i to da financijska sredstva zarađena na susretima koriste jedan mali dio za funkcioniranje kluba, dok veći dio ide isključivo u dobrotvorne svrhe i pomaganje ostalim neprofitnim organizacijama u Općini Smokvica.

 

 

   

 

Kontaktirajte nas

E-pošta:
Ime i prezime:
Poruka:
Anti Spam. Koliko ruka ima čovjek?

Galerija

galerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerija

Kontakt

Smokvica 80
20272 Smokvica
T: 020 831 105 ,020 831 066
F: 020 831 033
E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.