FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Uvjeti korištenja

Ispis

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na web stranicu Općine Smokvica. Općina Smokvica omogućuje vam korištenje sadržaja svoje web stranice koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje pod domenom smokvica.hr.

Korištenjem web stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Obveze korisnika pri korištenju Portala i Usluga

Općina Smokvica kontrolira sadržaj na ovim wev stranicama. Općina Smokvica neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem ove web stranice.

Općina Smokvica zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Općina Smokvica zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

 

Autorska prava

Sadržaj na web stranici zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Općine Smokvica.

 

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na web sranici vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Općine Smokvica, stoga ona nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Kontaktirajte nas

E-pošta:
Ime i prezime:
Poruka:
Anti Spam. Koliko ruka ima čovjek?

Galerija

galerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerija

Kontakt

Smokvica 80
20272 Smokvica
T: 020 831 105 ,020 831 066
F: 020 831 033
E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.